Pexels

U brak se mora uložiti jednak napor sa obe strane. Međutim, postoje trenuci kada se jedan ili oba partnera suočavaju sa neuspehom – tada mogu ili da prihvate neuspeh ili da okrive nekog.

Pogledajte koji to znaci Zodijaka krive svoje partnere za neuspehe u životu.

Ovan

Kao partneri, Ovnovi ponekad imaju problema da budu istinski zaljubljeni u svog supružnika jer se bore sami sa sobom. Muče se sa prihvatanjem i voljenjem sebe. To je jedan od razloga zašto pronalaze greške u svom partneru i skloni su za male stvari koje idu po zlu da okrivljuju partnera. To može dugoročno da uništi brak.

Bik

Iako je Bik obično vrlo pošten, teško im je da prihvate neuspeh pa često prebacuju krivicu sa sebe. Kako bi se osećali manje krivim, sve svaljuju na svog partnera – to je vrsta emocionalne manipulacije i može mučiti supružnika, prenosi Pinkvilla.

Vodolija

Neke Vodolije su narcisi, sklone su da krive sve ljude oko sebe umesto da prihvate sopstvenu ruku kao ključni razlog neuspeha nekog poduvata. U takvim slučajevima, njihov supružnik postaje kolateralna šteta jer se slučajno našao u blizini kao pojedinac koji pruža podršku, a koju Vodolije mogu lako negativno da iskoriste kad stvari krenu po zlu.

Strelac

Mnogo puta je problem što Strelac nije srećan u braku. Zato su skloni da za svaki mali neuspeh krive supružnika jer žele da prekinu vezu, ali nemaju hrabrosti da je završe. Takođe, vrlo često se poigravaju sa svojim supružnikom, što brak čini pravim paklom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here