pixabay.com

Skoro svaka žena se potajno nada da ce naći tog “idealnog” supruga koji će je čuvati, voleti i paziti kao malo vode na dlanu. Da će biti brižan, nežan, pravi i posvećeni porodični tip. Kavaljer. Veran, zaštitnički nastrojen. Sigurnost u svakom smislu reči. Međutim, postoji li takav muškarac?

Na svojoj Instagram strani Astrovuk Vukašin otkriva mnoge zodijačke tajne, a sada piše koji znaci Zodijaka se izdvajaju kao najbolji muževi.

Bik

Ovaj muškarac je čulan, nežan, hedonista, ali i posvećen, brižan i požrtvovan suprug. Teško odudara od svojih navika i komfor zone, pa ćete uvek znati šta od njega možete očekivati. Spremaće vam ukusnu hranu, masirati vas, brinuti o uređenju kuće i cveća, a biti istovremeno nežan i pravičan prema deci za čije će školovanje učiniti sve. Ume da bude tu i tamo tvrdoglav i katkad naporan, ali gotovo da je idealan za supruga.

Lav

Iako zna da bude sebičan i preterano ponosan, ukoliko voli, voli svim srcem. Iskren je, strastven, plemenit i obožava svoju decu. Za njih će preokrenuti svet naglavačke. Sposoban je da zaradi, da preuzme primat kao glava porodice i istovremeno se postavi kao plemenit i dobrodušan suprug velikog srca. Ume da bude detinjast, te traži suprugu koja će ga negovati, čuvati, hvaliti i naravno isticati njegova dostignuća i kvalitete.

Jarac

Iako je rastrzan između karijere, ambicija i porodice, ovaj muškarac nosi kućno vaspitanja i konzervativna načela koja reflektuje na svoju suprugu i decu. Veran je, posvećen, katkad hladan i nepristupačan, ali spreman na žrtvu zarad egzistencije i kvalitetnog života svoje supruge i dece. Zasigurno će se boriti da obezbedi sigurnost u vidu materijalne egzistencije.

Ume da bude težak, komplikovan i previše dominantan, ali ne zamerite. I te kako zna da se žrtvuje za svoju voljenu i svu ljubav čuva samo za nju. Nežna i emotivna žena će probuditi sva osećanja koja potiskuje, a kako oslobodi svoja osećanja i zna da sa nekim može podeliti svoje strahove, postaje sigurna luka za svaku ženu.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime