pixabay.com

Neki znaci Zodijaka se savršeno uklapaju po karakteru i često se spominju kao idealni parovi, ali previše sličnosti može biti i loša stvar, kao što je to slučaj u sledećim kombinacijama.

Ovan i Lav: Ponos

Ovoj kombinaciji neće nedostajati intenziteta ili strasti. I u mislima i u akcijama, nikad neće biti dosadnog trenutka u vezi Lava i Ovna. Njihova energija međusobno ih podstiče da isprobaju stvari kojih su se bojali. Nažalost, oboje su tako ponosni znakovi, da nastaje nezdrava konkurencija koja stvara razdore u vezi.

Strelac i Vaga: Poverenje

Izvlače najbolje jedan iz drugog na emocionalnom nivou jer komunikativna i strpljiva priroda Vage odgovara Strelčevoj filozofskoj i liberalnoj ličnosti. Ova interakcija omogućava im da razmišljaju o prošlim iskustvima, pa čak i o dubini svojih osećanja, ali problem se javlja kada je reč o poverenju, jer ovi znaci se boje vezivanja i neće hteti da naprave prvi korak.

Blizanci i Vodolija: Potiskivanje emocija

Ovaj par funkcioniše jako dobro na više nivoa, posebno jer se radi o znacima koji se često osećaju izolovanim jer su toliko jedinstveni. Nažalost, njihove komunikacijske veštine ne protežu se na njihove emocije zato što i jedni i drugi obično beže od svojih stvarnih osećanja. Ovim znacima su možda potrebni malo nežniji partneri kako bi otkrili svoju ranjivost i osećaje koje su potiskivali.

Devica i Jarac: Razum

Kod dva najinteligentnija znaka Zodijaka, oboje su logični i racionalni mislioci, očekivali biste da odnos funkcioniše dobro. Ipak, presudiće im problemi koje će imati na seksualnom i romantičnom planu. Što se tiče intimnosti i seksa, nijedno od njih dvoje nije poznato po slobodi i kreativnosti, jer se njihova strast često usmerava u posao ili neke lične projekte.

Škorpija i Bik: Kompromis

Suprotnosti se privlače, a kod Škorpije i Bika će iskre leteti na seksualnom polju ne samo na početku veze, već sve vreme. Bez obzira na to, ova su dva znaka možda najtvrdokorniji i najljubomorniji u Zodijaku, i nijedno se ne povlači iz borbe – jedna svađa lako se može pretvoriti u ogromnu nepovezanost. Veza tada postaje toksična i dolazi do raskida, i to samo zato jer nijedno neće progutati svoj ponos.

Ribe i Rak: Monotonija

Nijedan znak ne donosi puno energije ili spontanosti u vezu pa atmosfera može postati pomalo monotona i čak zagušljiva. Ovaj par može biti previše siguran izbor koji nakon početnog uzbuđenja gubi svoju romantičnu privlačnost.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here