Hoteli napravljeni po meri deteta

Vestionline vam nude pet hotela u kojima će deca uživati, a vi za to vreme možete da se opustite.

Bejbi Hotel, Austria

 

Pola hotel, pola zabavni park, Bejbi hotel ima svoju mini farmu kućnih ljubimaca, pozorište, bioskop, nekoliko tematskih avanturističkih igrališta za decu i ogroman tobogan kojim dete može da se spusti sa trećeg sprata hotela direktno u bazen.

Ni odrasli nisu zaboravljeni, tako da dok se deca isgraju, mame i tate mogu da se opšuštaju u spa centru ili igraju golf na hotelskom terenu, ili možda pridruže deci u spustu niz tobogan.

 

 

 

Kaserio del Mirador, Španija

 

Ovaj pansion osmišljen je u saradnji sa porodicama koje vole da vreme provode u prirodi ili na selu. Za decu su tu bebisiterke i zabavljači, igračke, tramboline, radionice crtanja, slikanja, pravljenja svega i svačega što se na selu može naći, kao i sva moguća oprema za bebe. A, za mame koje su večito zabrinute kako im se deca hrane i šta jedu tu je i domaća hrana, koju spremaju lokalne domaćice.

Oberž de voajažer, Francuska

 

Aku su vaša deca takmičarski nastrojena, ovaj tematski hotel posvećen igri je vredan posete. Tu možete da naučite da se igrate svega: od starih afričkih igara do kineskih strategija, i svega između – šah, kriket, mah džong… Postoji i biblioteka puna knjiga koje teorijski i praktično pomažu savladavanju igara.

Obližnja Broselinad šuma za koju su vezane neke od legendi o kralju Arturu, puna je mesta koja cela porodica može  da istražuje, i to na konju.

 

Vila Pia, Italija

 

 

Opuštajuća, stilizovana vila u Umbriji je mesto gde roditelji mogu da uživaju na sunčanoj terasi i sa nje posmatraju decu kako se jure po šumi, posebno osmišljenoj za igru. Domaća hrana se svakodnevno priprema, a na terasama stoje frižideri iz kojih deca u svakom momentu mogu da uzmu sebi obrok između dve igre.

 

Za stariju decu kojima šuma više nije interesantna tu su otvoreni bazen, teniski tereni, trambolina, časovi kuvanja i slikanja…

 

Klub Peligoni, Grčka

 

 

Ova vila na ostrvu Zakintos ima svoj klub za zabavu sa restoranom, barom, bazenom i toboganima. Organzovana je kao mnoštvo majih bungalova, svaki sa svojim bazenom, tako da ne morate da se brinete što je dete u gužvi u vodi.

 

A starija deca mogu sama da odu do kluba koji je samo za posetioce vile i tamo da prave zabave ili učestvuju u nekoj organizovanoj aktivnosti.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime