Hotelska soba za poneti

0

Mogu da vam je dovezu bilo gde u Norveškoj, Švedskoj i Finskoj
 

Kompanija Skandik (Scandic) je u junu lansirala projekat pod nazivom "Za poneti" ("To Go"), koji se sastoji od jedne mobilne hotelske sobe veličine 18 kvadratnih metara, u kojoj se nalazi kupatilo sa tušem, terasom, klimom, a u cenu su uključeni bežični internet i doručak.

 

Lokacije na kojima se za sada nalazi "Skandik Tu gou" su u Norveškoj, Švedskoj i Finskoj.

 

Jedan od ovakvih hotela je smešten u centar Stokholma i noćenje u njemu košta oko 270 evra. U poređenju sa cenama u drugim hotelima u Stokholmu, ovaj iznoz je neka sredina.

 

 

 

Iako je ova hotelska soba mobilna, one su trenutno uglavnom postavljenje na određene lokacije u skandinavskim zemljama. Ipak, postoje određeni dani kada gosti mogu zahtevati da im se soba premesti na mesto po njihovoj želji. Kako su za prevoz i premeštanje sobe potrebni kamion i kran, u obzir dolaze samo lokacije do kojih dolazi put, što znači da su teško dostupni planinski krajolici sa divnim pogledima – za sad isključeni.

 

Verovatno najčudniji zahtev koji je kompanija dobila, bila je od strane jednog zatvorenika koji je poželeo ovu hotelsku sobu u zatvoru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here