EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ
Avdulah Hoti

Bivši premijer Avdulah Hoti ocenio je da Kosovo ne treba da preduzima akcije koje bi mogle da naškode odnosima sa Sjedinjenim Američkim Državama, Evropskom unijom i NATO-om.

On je na Fejsbuku naveo da je Kosovo izašlo kao pobednik kad god je slušalo reči i predloge svojih saveznika.

– Kosovo je izašlo kao pobednik vodeći mudru politiku, a ne politiku sile. Kosovo je izašlo kao pobednik prateći savete svojih saveznika, a ne suprotstavljajući im se. Kosovo nema koristi od akcija koje, ma koliko na prvi pogled izgledale ispravne, štete našem dugoročnom cilju – a to je integracija u EU i NATO i trajno prijateljstvo sa Sjedinjenim Državama – napisao je Hoti.

1 COMMENT

  1. Kosovo je Srbija, a privremene vlasti u Prištini su saradnik okupatora. Kada Albanci koji žive na Kosovu i Metohiji prestanu da žive u zabludi o nezavisnosti i prihvate realnost da su gradjani Srbije, tada će i njhove vođe da slušaju nadređene – NATO okupatore. Umesto da privremene vlasti na KiM iskorišćavaju ekonomski zamah Srbije, da dogovaraju ulaganja i ekonomski razvoj pokrajne, oni se bave mogućnostima etničkog čišćenja KiM i preuzimanja srpkih svetinja – a Bog ne da i to ti je !!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here