Hrvat spavao sa 2.000 žena, ima osmoro dece, dva bordela i 250 prostitutki!

0

Foto: Ilustracija
 

Ovim zanatom se bavi legalno od 1992. godine, kada je u Australiji prostitucija legalizovana. Njegovi bordeli danas su najposećeniji i najpoznatiji, a ponuda ženskih i muških usluga je raznovrsna.

Kaže da od ovog posla može slolidno da se živi, pa može da priušti sebi i svojoj porodici da svakog leta dođu na mesec-dva u njegov rodni Zadar. Njegova najstarija ćerka ima 44 godine, a najmlađi sin 10 meseci. Posle smrti prve supruge sa kojom ima petoro dece, oženio se po drugi put.

Sadašnjoj ženi ne krije da je spavao sa više od 2.000 žena, niti da je, kako on tvrdi, svaku na svoj način voleo i nikada nije bio u pitanju samo čist seks. U Australiju se preselio kada mu je bilo 16 godina i u početku radio na crno. Kada je napredovao u poslu, krajem 80-tih pozajmio je prijatelju novac, međutim dug nikada nije bio vraćen.

Kada je saznao da je pozajmljeni novac uložen u kupleraj, ušao je u taj biznis jer drugačije nije mogao da povrati svoj novac. Ubrzo je došlo do nesuglasica, pa je isplatio svog prijatelja i nastavio da vodi biznis sam. Krenuo je tek sa 5-6 prostitutki, a zatim ubrzo pao na dve.

Posao je imao uspone i padove, ali je na kraju procvetao. Danas mušterije legalno plaćaju usluge karticama, a cena po satu provedenom sa prostitutkom iznosi 250 australijskih dolara. Osim što dobro zarađuje, Marko Barać je srećan što ima tu privilegiju da “širi ljubav”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here