A. Čukić

“Mi Srbi mislimo da su svi ljudi dobri. Imamo tendenciju da brzo zaboravljamo. Ja sam proveo skoro 14 godina u zatvoru u Hrvatskoj bez ikakvog dokaza. Srbi misle da je završen rat, ali za Hrvate to nije slučaj. Hrvati će nam oprostiti sve, samo ne mogu da nam oproste što smo Srbi. U svakom hrvatskom gradu naći ćete bar jedan antisrpski grafit, a u Srbiji nećete naći ništa što je fašističko”, kaže Kapetan Dragan, osnivač i vođa Knindži.

On ističe da ne prihvata teorije zavere i da govori samo ono što je 100% dokazano.

– Hrvati su imali industrijske pogone za ubijanje dece u Sisku. 11 000 dece je samo tu ubijeno. To su činjenice koje se kriju i zataškavaju. U Vatikanu postoji 3 000 registrovanih pedofila i to su nezamislive stvari. Koja je ironija da upravo oni promovišu moralne vrednosti, ali gore je što narod to prihvata – smatra Kapetan Dragan.

On tvrdi da ne treba ništa da pregovaramo sa Hrvatima jer su dokazali mnogo puta da nas ne poštuju.

– Treba da pričamo sa Evropskom Unijom, oni su hrvatski staratelji. Ne treba da trošimo energiju na Hrvate jer tu ne možemo ništa učiniti. Treba da se vrši pritisak na Brisel. Sve prijave koje Srbi upute za nacističku Hrvatsku bivaju odbijene od strane Evropske komisije za ljudska prava – objašnjava Kapetan Dragan.

Kapetan Dragan navodi da se u Hrvatskoj zloupotrebljava pravosuđe da bi se pravdalo etničko čišćenje.

– Pravosuđe je efikasno oruđe za etničko čišćenje. Nije pokrenut ni jedan proces protiv hrvatskih zločinaca, a naše su čak i magacionere osuđivali. Samo ja znam 66 Srba koji dan danas nepravedno leže po hrvatskim zatvorima – govori Kapetan Dragan.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime