Tanjug

Srpski predsednik Aleksandar Vučić govorio je sinoć na svečanoj akademiji povodom 13 godina postojanja Srpske napredne stranke. On je tom prilikom pomenuo i avione “Rafale” koje je Hrvatska nedavno kupila od Francuske, što tamošnjim medijima nije promaklo.

Hrvatski portali Index i Jutarnji list preneli su jučerašnja događanja iz Srbije, kao i proslavu koja je u Štark Areni organizovala Srpska napredna stranka, koja obeležava 13 godina postojanja na političkoj sceni naše zemlje.

Pored hvalospeva članovima SNS-a, ali i samom sebi, Vučić je spomenuo borbene avione koje je Hrvatska prošle nedelje kupila od Francuske.

“Vučić o hrvatskoj kupovini Rafala: Misle da su najjači, a ne znaju šta dolazi u Srbiju”, preneo je Index Vučićeve reči. Kako se navodi u tekstu pomenutog portala, Vučić se posebno osvrnuo baš na avione koji uskoro stižu u Hrvatsku, uz komentar da se Srbija naoružava da je više niko ne bi ponižavao.

“A ovi koji misle da su najjači, a veoma su jaki, oni ne znaju, još ih nismo obavestili da nešto uskoro stiže u Srbiju, a mnogo pre će stići nego to što su oni kupili i čime se hvale”, rekao je Vučić.

Ponovio je svoje ranije poruke da se “više neće ponavljati oluje, bljeskovi i pogromi, bez obzira na sve pritiske”, pisao je Index.

Slična situacija je i sa portalom Jutarnji, koji se osvrnuo na Vučićev govor, i obavezno pominjanje novog naoružanja Hrvatske.

3 COMMENTS

  1. Nesto ne shvatam Vucic guzva sa Hrvatima dok Dodik sve radi za Hrvate. Dodik guzva sa muslimanima,a Vucic bi sa njima razgovarao. Mi bi se morali opredjeliti za jednog Srpskog lidera na Balkanu.Ova podjela ce nam donijeti problem kao i 90 tih kada ce nas proglasiti da smo protiv i hrvata i muslimana i da smo zlo.

  2. Interesantno je da u poslednje vreme prenosite i najmanju sitnicu iz Srbije a o hvaloslevima velikom Vodji da ne pricam. Ali ni jednu jedinu rec niste napisali o jucerasnjim protestima po celoj Srbiji. Vi ustvari svojim necinjenjem pogresno informisete dijasporu.

    • Pa Vucic je rekao da njega ne interesuju protesti jer on slusa sta narod kaze.To znaci oni sto protestuju nije narod barem nije njegov narod.A tako nije mislio kada je SNS protestovao tada ga nisu interesovali oni na vlasti nego interesovali su ga oni sto protestuju jer onda su oni sto protestuju bili narod.Mada ako sam dobro upratio poceli su da protestuju i oni koji ga podrzavaju,ali te Proteste pozdravlja jer njemu daju podrsku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here