Rujan Fest
Željko Joksimović

Koncert Željka Joksimovića, koji je zakazan za 24. jul u Opatiji, je odložen. Iako je srpski pevač dobio sve dozvole, njegovog nastupa na Letnjoj pozornici ovog primorskog grada u Hrvatskoj, bar tog datuma, neće biti.

Da je koncert Željka Joksimovića odložen, potvrđeno je i na Fejsbuk stranici Festivala Opatija. Organizatori navode da je povoljna epidemiološka situacija i da su imali sve dozvole, ali da im je od MUP-a stiglo da srpski muzičar ne može da uđe u Hrvatsku, kao i njegovo propratno osoblje.

– Iako je nastup Željka Joksimovića pravovremeno dobio sve potrebne dozvole i ispunjeni su svi epidemiološki uslovi, danas smo primili obaveštenje od MUP-a da se privremeno ne dozvoljava ulazak u Republiku Hrvatsku građanima trećih susednih zemalja čime se i ulazak u Republiku Hrvatsku više ne dozvoljava ni planiranom izvođaču i popratnom osoblju. Iz tog smo razloga prisiljeni smo da otkažemo nastup Željka Joksimovića planiran za 24.7.2020. na Letnoj pozornici u Opatiji. Čim epidemiološki uslovi to dopuste, u najkraćem mogućem roku, objavićemo zamenski datum nastupa.

Kupljene ulaznice vredeće će za novi datum, a oni koji žele povraćaj novca mogu ga ostvariti na mestima gde su iste i kupili – navodi se u saopštenju.

2 COMMENTS

  1. Bas me cudi! Jadni Zeljko nece moci na more ove godine (akad ce ne zna se…) jer je mislio da je on drugaciji od ostalih Srba!

  2. Ma daj bre,toliko ima velikih zvezda i sad jedini pametan on,Nenastupa niko,jer je situacija takva kakva je.Halapljivost za parama strasno

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here