Instagram Printscreen

Poslednjih nekoliko dana hrvatska novinarka Valentina Miletić privukla je veliku pažnju medija u regionu, a sve zbog toga što i te kako podseća na Italijanku Diletu Leotu!

Toliko da se u u prvi mah čini da je na fotografijama upravo Dileta, a ne Valentina koja, između ostalog, radi i za TV Arena Sport utakmice Hrvatske lige. Tamošnji mediji su još i ranije pisali o njoj, a ono što je pozanto jeste da je svojevremeno bila manekenka i Kraljica Dalmacije 2011.

Takođe, bila je i u vezi sa sadašnjim napadačem Hajduka Markom Livajom, ali iz vremen kada je ovaj nastupao ua Inter. Čak su i živeli zajedno u Milanu, da bi posle Livaje “pala u zagrljaj” tenisera Borne Ćorića s kojim nije od 2016. godine.

Zbog svog atraktivnog izgleda i ništa manje atraktivnijih fotki koje kači na Instagram, Valentina se susreće i sa velikim brojem poruka koje joj muškarci šalju u inboks.

– To je virtuelni svet i ima svega, ljudi su malo slobodniji nego što bi to bili da te sretnu na ulici, ali ne mogu da kažem da sam nekad imala nekih većih problema. Postoji opcija blok koja reši takve probleme, a uleti na Instagramu se danas svode na slanje vatrica ili onih zaljubljenih emotikona i to mi je pomalo smešno – rekla je Valentina za “Stori” još u maju ove godine.

Njene slike možete pogledati OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here