pixabay.com

Svaka žena ima svoje omiljene poze u seksu u kojima najviše uživa, ali najčešće je upravo jedna od njih dobitna kada je u pitanju orgazam. Ovaj put dame su otkrile uz koje poze svaki put dožive orgazam.

Pročitajte njihova iskustva i možda ćete dobiti inspiraciju za vruće igrice sa svojim partnerom.

1. Volim pozu na boku u kombinaciji sa stimulisanjem klitorisa. Moj muž ga je često zaobilazio, ali onda sam mu doslovce zgrabila ruku tokom seksa i pokazala mu kako da to radi. – Ivana (31)

2. Možda će to zvučati glupo, ali volim seks na stolici. Tačnije, moj dečko sedi na stolici, a ja sam na njemu. To mi daje slobodu da se krećem kako mi odgovara, a usput se držim za njegova ramena. – Maja (39)

3. Sve varijacije misionarskog položaja. Omiljena mi je ona u kojoj stisnem noge jednu uz drugu što više mogu, na taj način dečko svojim pokretima tela dodiruje klitoris, a to me uvek izludi. – Sanja (28)

4. Doggy style. Svaki put. Nenadmašna je. Izmenjujem se između dve varijante, one standardne i one u kojoj ležim na stomaku. U drugom slučaju stavim jastuk ispod stomaka kako bih malo podigla guzu, onda je osećaj još bolji. – Sandra (35)

5. “U pozi obrnute jahačice osećam se moćno. Dečko leži na leđima dok ja sedim na njemu okrenuta leđima od njegovog lica. On se uvek žali da mi tako ne može videti lice dok uživam. Naravno, priuštim mu i to, ali tek u drugoj rundi. – Zrinka (29)

6. Volim sve poze, ali na kraju uvek stavim svoje noge na muževljeva ramena. To je po mom mišljenju savršen ugao za penetraciju, uvek sam maksimalno opuštena u toj pozi i pustim muža da odradi svoje, a ja uživam. – Martina (45)

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here