Hrvatska političarka o Srbima: Hakovali mi Fejs, to nisam ja napisala

0

Fejsbuk
Neko mi je hakovao fejsbuk profil

 

"Koristim priliku da vam prenesem informaciju kako sam danas podnijela prijavu II PU Rijeka protiv nepoznatog počinitelja, vezano uz hakiranje mog Facebook računa i stavljanje statusa s kojim nemam nikakve veze. Sadržaj statusa koji je unijela nepoznata osoba protivi se mojim ljudskim, vjerskim i moralnim svjetonazorima", napisala je na svom Fejsbuk profilu predsednica Zajednice žena "Katarina Zrinski" Primorsko-goranske županije Rosanda Mijolović Dukić.

Podsetimo, na njenom Fejsbuk profilu u komentaru predizbornog duela predsedničkih kandidata objavljeno je kako je "gadljivo gledati TV koju plaćamo, a vode je Srbi",što je podstaklo izborni štab Ive Josipovića da uputi prijavu Državnom izbornom povereništvu (DIP) zbog govora mržnje.

Ona je u svom najnovijem statusu na ovoj društvenoj mreži napisala i kako je "žalosno da se pojedinci služe ovakvim primerima kako bi, gle slučajnosti, učinili stvari koje se svom snagom koriste u predizborne svrhe, a na štetu predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović", i istakla kako se ograđuje od navoda objavljenih na njenom profilu.
 

HDZ se ogradila od govora mržnje, Rosandi preti isključenje iz stranke?

– Ako je istina da je to napisala Rosanda Mijolović Dukić, što ćemo vrlo brzo ispitati, sprovešće se postupak protiv nje, a sankcije mogu biti od opomene do isključenja, s tim da smatram da je za ovako nešto opomena preblaga sankcija – rekao je Oleg Butković, predsednik Županijskog odbora HDZ-a primorsko-goranske županije aludirajući na najstrožu sankciju – isključenje iz stranke.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here