Tanjug

Hrvatski admiral Davor Domazet Lošo uporedio je Srbe sa psima komentarišući dešavanja na dan ustoličenja mitropolita Joanikija na Cetinju.

– Srbi mrze sve. Oni su narod mržnje. Nema u njihovoj duhovnosti ono što Hrist uči. Kod njih je to proforma. U najveću svetinju ti dođeš crnogorskog naroda… Ti ne možeš doći na silu tamo. Pas kad zapi*a onda je to njegovo dvorište? To je čist okultizam. Ponašaju se kao psi – rekao je Lošo u jednom podkastu na Jutjubu.

Hrvatski admiral je prokomentarisao i ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju.

– Zamislite da crkva dolazi helikopterom naoružana! Glumataju i nose zastore protiv metka. Sad se pojavilo da imaju sumnje kako mu je pretio snajperista. Prave kazalište. Oni će se sada prikazati kao žrtve – rekao je nekadašnji oficir JNA.

Lošo je inače penzionisani admiral i nekadašnji savetnik hrvatske predsednice Kolinde Grabar Kitarović. Čuven je po antisrpskim izjavama, ali i po brojnim teorijama zavere.

5 COMMENTS

  1. Koja djukela komentarise, pa ovaj nabedjeni admiral ali kokoskama, da nije bilo nato avijacije i belosvetskih placenika, pitao bih ga o mnogim zlocinima koje je pocinila ustaska vojska

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here