commons.wikimedia.org/Kaiser87
Split

Splitski preduzetnik Željko Kerum poručuje da bi Srbima i Mađarima trebalo dati popust za letovanje, jer jedino oni mogu da spasu turističku sezonu.

– Ministarstvo turizma trebalo bi da pokrene neku meru da nam dovedu susede Srbe i Mađare. Time bismo mogli barem završiti s manjim minusima ili na nuli. Trebalo bi susedima Srbima koji vole naše more dati pristupačnije cene da nam dođu i spasu sezonu – predložio je Kerum.

Sve što je bilo rezervisano, sada se otkazuje, rekao je Kerum, i dodao da će sezona biti loša.

On je ocenio, navodi hrvatski portal 24 sata, da na jesen neće biti prihoda od sezone, zima će biti teška, a pitanje je kakva će biti i naredna sezona.

11 COMMENTS

  1. Ne sekirajte se braćo Hrvati, samo nam dajte neki mizeran popust,i evo nas kod Vas.
    Samo Vas molimo da nas Srbe turiste ne bijete po plažama odmah, malo sačekajte,
    pa to učinite pred kraj sezone,da zaboravimo,i dodjemo opet sledeće godine.

  2. Почело је! Следећи потез је молба за обнову Титовог братства-јединства. Све је могуће са данашњим “српским” политичарима.

  3. Dok je bilo Titovog bratstva i jedinstva, Srbi su imali dobra preduzeca, redovne plate, odmaralista,, hotele i vile po Jadranu.
    Sta sad imaju? Sta su nam to nacionalisti donijeli? I nama i Hrvatima??? Jad, bijedu i lose politicare koji prvo namire sebe i svoje, pa ako sta ostane, tek onda ponosnim, nacionalno svijesnim narodima:)
    Mali ili evropski ili kineski poltroncici.

  4. Ležiš na CRO plaži iz kafića trešti Tompson, konobari svi u crnom sa U znakom na reveru kakav spektakl. Propadnite u svojim mukama, a mi će mo se mučiti u Grčkoj. INŽINJER BOŽA SVE GLEDA I SUDI PO PRAVDI.

  5. “..Srbi mogu da nas spasu..”
    – Mogu, ali ne moraju !
    – Da su razumni, kod vas više nikad ne bi išli na letovanje !
    – U Grčkoj, Turskoj, pa i u Albaniji ne moraju da brinu za svoju bezbednost tokom letovanja…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here