“Hteo sam samo ovaj sveti grb”

0
fkpartizan.rs

Druga akvizicija crno-beih u zimskom prelaznom roku je Dejan Georgijević. Stiže iz mađarskog Ferencvaroša na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa ugovora.

 

Georgijević je povratnik u tabor crno-belih, pošto je još septembra 2011. godine prvi put prešao u Partizan iz Zemuna kao dečak od 17 godina. Tada je odigrao 10 utakmica i postigao 5 golova.

– Mnogo sam srećan i uzbuđen zbog povratka kući. Hvala i Ferencvarošu i ljudima koji su mi omogučili da se vratim. Hvala i Partizanu na poverenju. Ja ću se njima i navijačima odužiti na terenu. Maksimalno ću se zalagati za ovaj sveti grb i nadam se da ću se golovima odužiti ljudima iz kluba i navijačima – rekao je Geogrijević.

Sledeće godine je ustupljen Teleoptiku, gde ostaje do 2014, a zatim nastavlja karijeru u Spartaku iz Subotice (2014/15), Inđiji (2015/16), Voždovcu (2016/18) i Ferencvarošu od februara 2018. do prelaska u Partizan.

– Imao sam neke opcije i klubove, ali ja sam rekao od starta ljudima u klubu rekao da mi je jedina želja bila da se vratim u Partizan. Imao sam ponude iz inostranstva i iz Superlige, ali je meni bilo bitno samo da se vratim ovde. Dugo sam član ovog kluba, znam šta to nosi igranje za klub.

– Nadam se da ću postići mnogo više golova, ali najbitniji su rezultati Partizana – zaključio je Georgijević koji je uzeo broj 14, zbog svog uzora Tjerija Anrija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here