Promo
Hurricane

Članice grupe “Hurricane” u posledjnih godinu dana napravile su haos na domaćoj muzičkoj sceni, a svojim talentom, atraktivnim izgledom i ekscentričnom pojavom uspele su da se probiju za kratko vreme, pa čak stignu i do prestižnog takmičenja “Evrovizija”.

One su se osvrnule na prethodnu godinu i istakle kako su zahvalne na svemu što im se ispunilo, a kako je zbog pandemije koronavirusa takmičenje otkazano, Ivana, Ksenia i Sanja bile su pozitivno iznenađene kada su saznale da će ipak predstavljati svoju zemlju na Evroviziji.

– Nedavno smo saznale i zvanično od RTS-a da smo mi te koje ćemo predstavljati našu zemlju sledeće godine na Evroviziji, tako da nam pripreme tek slede. Naknadno čekamo informaciju koja će to pesma biti sa kojom ćemo ići na takmičenje i čim saznamo, pripreme kreću. Kao i uvek, od nas očekujete nešto novo i sigurno spektakularno. Daćemo sve od sebe da nadoknadimo sve od ove godine – rekle su one.

Takođe, ove tri lepotice otkrile su kako reaguju na nepristojne ponude koje im svakodnevno stižu od obožavalaca.

– Naš odnos sa publikom je sjajan. Svi su toliko predivni i slatki, da bi volele da imamo vremena da se svima posvetimo podjednako. Naravno, javljaju se svakodnevno i to uglavnom sa komplimentima i pozitivnim komentarima. Što se tiče najluđih, to su uglavnom ponude za brak (smeh). A što se tiče nepristojinih ponuda, ignorišemo ih – iskrene su bile

Bivši momak Sanje Vučić napravio je opštu pometnju svojim ulaskom u rijaliti Zadruga, a kako vrlo često spominje pevačicu i prepričava cimerima njihove zajedničke dogodovštine, svi čekaju da se Sanja oglasi i prokomentariše ovakva dešavanja.

– Ja sam se već jednom prilikom oglasila povodom toga na svom Instagram profilu i tu stavila tačku tako da ne bih ništa dalje komentarisala – rekla je kratko ona

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here