Z. Vicelarević
JEDNA DOZA SPAS ZA TROJE: Aida Smajlagić i Miki Juković

U nadi da će snimanje filma, pod radnim nazivom “Operacija Tule”, uskoro početi, naš poznati glumac Miki Juković (Mirsen Micky Jukovich) odmor je odložio za kasnije, a vreme provodi u Frankfurtu na Majni.

– Nisam otišao još na odmor jer se početak snimanja filma očekuje ovih dana, a sve zavisi od trenutne pandemijske situacije. Naravno da je producentima bitno da su svi glumci
zdravi i da ne prekrše važeće mere i to je glavni razlog ove neizvesnosti – kaže nam Juković koji će u “Operaciji Tule” igrati jednog od nordijskih bogova.

Miki obično igra opake momke, kriminalce, a u privatnom životu je sušta suprotnost od onoga što glumi.

On je vrlo fin mladić, humanitarac i između ostalog dobrovoljni davalac krvi. U to smo priliku da se uverimo i zabeležimo rečju i slikom.

– Do sada sam dao krv više od 20 puta. Ako bude prilike i budem se našao u Srbiji u vreme kad se organizuje akcija, rado bih dao krv i tamo. Razlog je taj što želim da pomognem ljudima kojima je krv zaista potrebna. Živim sportskim životom, ne pušim, ne pijem alkohol, zdrav sam i ne vidim razlog da to ne činim, a osećam se dobro posle toga – navodi Miki za “Vesti”.

JUBILARNA EPIZODA: Erol Sander i Miki

Na mestu gde je bilo organizovano davanje krvi u Frankfurtu, Miki Juković se našao u odeljenju na kome radi Aida Smajlagić, medicinska sestra poreklom iz Tuzle.

– Ne dešava se tako često da nam dolaze poznate ličnosti kao dobrovoljni davaoci krvi, a meni je posebno drago što je danas naš glumac Miki došao. To je vrlo humano i lepo što to radi. Svi dobrovoljni davaoci krvi, uključujući i Mikija jednim davanjem krvi pomažu trojici pacijenata. Od količine krvi koju dobijemo od dobrovoljnih davalaca, izdvajamo i trombocite, eritrocite i plazmu onim pacijentima kojima su ti sastojci krvi potrebni – poučila nas je sestra Aida.

Na snimanju u RTL studiju

Ove nedelje u seriji na RTL

U međuvremenu je Miki snimio nekoliko scena u epizodama popularne nemačke serije Alles was zählt (Sve što vredi) koja se već godinama emituje na nemačkom RTL-u.

– Pre nekoliko nedelja sam snimao u RTL studiju u Kelnu. Početkom septembra navršava se 15 godina od početka prikazivanja serije. U toj jubilarnoj epizodi igram sa Erolom Sanderem, nemačkim i svetski poznatim glumcem, što je bila prilika da nešto naučim od poznatijeg kolege. U toj epizodi mi je zapala uloga da igram balkanskog kriminalca u ulozi kidnapera. Biće tu tuče, pucnjave i dobre akcije. To su te uloge koje meni dobro pristaju – kaže naš glumac.

Epizode u kojima igra Miki Juković u Nemačkoj se prikazuju ove nedeqe na RTL-u posle vesti u večernjem programu, pa je prilika da našeg glumca vidimo u akciji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here