EPA/FERNANDO ALVARADO
Majli Sajrus

Posle nepunih osam meseci braka, pevačica i glumica Majli Sajrus ostavila je muža, australijskog glumca Lajama Hemsvorta, zbog devojke.

Slavna Amerikanka i Hemsvort su nekoliko godina bili u vezi pre nego što su se krajem decembra venčali u Nešvilu.

Tabloidi su pisali o njihovom zajedničkom životu i svakodnevnim svađama, a glumica i pevačica je to odlučila da okonča i nastaviti dalje sa devojkom, prenose američki tabloidi.

Majli Sajrus je najavila razvod i otišla na letovanje sa blogerkom Ketlin Karter. I možda njihova veza i ne bi bila protumačena kao takva da se ih nisu videli da se u Italiji ljube na ulici.

View this post on Instagram

So much Versacheeeeee @versace ?

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Hemsvort i Sajrusova su se venčali pre osam meseci, kada je ona izjavila da nema veze što se udala za njega, ona još uvek voli žene. Istakla je da je njihova veza bila kompleksna i moderna i da ljudi to verovatno ne bi razumeli.

Majli redovno objavljuje na mrežama fotografije sa luksuznog odmora, ali samo one na kojima je sama, dok Ketlin Karter deli i svoje, ali i zajedničke fotografije.

1 COMMENT

  1. I ja jih još uvek volim, samo što mi one to sve manje uzvraćaju. Dali je to zbog poodmaklih godina, zato što nemam para ili prosto zato što nisam žensko. pojma nemam!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here