Nekadašnji Bolonjin napadač, koji je sada menadžer u klubu, sreo se sa švedskim asom dok je bio na odmoru u Los Anđelesu, tvrdi “Korijere delo Sport”.

Fudbalski putevi Marka di Vaja (43) i Zlatana Ibrahimovića (38) dvaput su se mimoišli. Kada je nekadašnji italijanski reprezentativac otišao iz Juventusa 2004, Zlatan Ibrahimović je došao, a kada se bivši švedski reprezentativac obreo u MLS ligi 2018, Di Vajo je uveliko bio završio karijeru, noseći dres Montreala (2012-14). Sada im se staze možda i poklope.

Nije tajna da je Siniša Mihajlović, trener Bolonje, zvao Ibrahimovića telefonom da mu izrazi želju da bi ga rado u svom jatu. Akcija dovođenja Zlatana potkrepljena je i Di Vajovom posetom, budući da je ubojiti švedski napadač poslednjih godinu i po stanovnik “grada anđela”. Pošto je završio sezonu s Galaksijem, iz dana u dan je sve aktuelniji njegov povratak u Evropu.

Bolonja je među kandidatima da ga dovede, a konačan odgovor trebalo bi da se zna 10. decembra. Predstoji razgovor Bolonjinog sportskog direktora Valtera Sabatinija s Minom Rajolom, Ibrahimovićevim menadžerom, koji, spekuliše se, za godinu i po ugovora traži najmanje osam miliona evra neto.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here