Facebook/Plazma keks

Najpoznatiji brendovi kompanije “Bambi”, Plazma” i Zlatni pek stekli su pravo na korišćenje žiga Čuvarkuća, koji se dodeljuje u okviru projekta Privredne komore Srbije (PKS) Stvarano u Srbiji, saopšteno je iz PKS.

“Plazma je ozbiljan brend koji će doprineti vidljivosti projekta i podstaći druge kompanije da se prijave za žig Čuvarkuća”, rekao je predsednik Saveta PKS za dodelu ovog žiga Mihailo Vesović.

Generalni direktor “Bambija” Dragan Stojković je istakao da su brendovi ove kompanije više od pola veka simbol kvaliteta i spadaju u red najvoljenijih.

“Prestižni žig „Čuvarkuća“ za nas je dodatni dokaz da smo prepoznati i kao kompanija koja brine i o domaćoj privredi i kroz upotrebu domaćih sirovina u proizvodnji, doprinosi da dodatna vrednost ostane u našoj zemlji. Duboko verujemo da će ulaganje u domaće znanje i resurse doprineti tome da „Čuvarkuća“ postane svojevrstan simbol vrhunskih srpskih proizvoda koji mogu biti ozbiljna konkurencija inostranim brendovima“, naglasio je on.

Osim proizvoda “Bambija”, Čuvarkućama su se pridružili i proizvodi kompanije “Eko San” pod brendom “Brodisan” namenjeni sanitarnoj i ekološkoj zaštititi.

“Eko San” je, ističu u PKS, primer domaće kompanije koja poštuje najviše ekološke standarde, a njen marketing menadžer Slobodan Dunđerski je istakao da su u kompaniji ponosni što će njihovu liniju proizvoda za deratizaciju u narednom periodu pratiti žig Čuvarkuća.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here