Ibrahimović: Igrao bih rukom kao Anri

0

 

Zlatan Ibrahimović – nema problema sa krađama na fudbalskom terenu

 

Naravno, reč je o Anrijevom igranju rukom u novembru prošle godine, kada je Francuska izborila plasman na Mundijal izjednačivši na 1:1 golom Galasa u 103. minuti igre, u prvom produžetku. Štoper Arsenala zabio je na asistenciju Anrija, koji je pre toga loptu čak dva puta primirio rukom da mu ne pobegne u gol-aut.

 

Takva njegova reakcija i previd sudije Martina Hansona izazvali su lavine kritika svetske javnosti, a jedan od onih koji je stao u Anrijevu odbranu je Ibrahimović.

 

"Toliko se toga pisalo o tom igranju rukom. Ja bih napravio isto da sam se našao u sličnoj situaciji. To se takođe moglo dogoditi i meni, a ja sam bi vrlo verovatno jednako postupio za svoj tim. Za prolaz svoje reprezentacije na Svetsko prvenstvo, na Evropsko prvenstvo ili jednostavno igrajući u nekoj ozbiljnijoj utakmici. Učinio bih sve što je potrebno za pobedu", rekao je Ibrahimović u razgovoru za Goal.com.

 

"Anri je reagovao instinktivno i to se jednostavno dogodilo. Francuska se kao rezultat svega plasirala na Svetsko prvenstvo, i Titi će tamo igrati. Ja neću igrati na Mundijalu, ali mi je drago zbog mog saigrača", konstatovao je Ibrakadabra.

 

Čini se da je Tjeri Anri dobro naučio da igra rukama, pogledajte i sami.

 

 
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here