Instagram
Milena Popović i Igor Jurić

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, nakon meseci uspešnog skrivanja, juče je otkrila da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Naime, Igor Jurić i Milena duže od godinu dana žive zajedno, tvrdi izvor blizak paru.

Igor je bio razveden kada je ušao u vezu sa Milenom, a iako su vezu krili, često su se zajedno pojavljivali na javnim mestima, prenosi Telegraf. Poslednjih godinu dana žive zajedno u centru Novog Sada.

“Igorova ćerka Saška i Milenin sin Bogdan su od početka upoznati sa njihovom vezom, a često svi zajedno, porodično izlaze na ručkove i večere”, otkriva izvor “Blica”.

Milena Ivanović sinoć je objavila zajedničku fotografiju sa Igorom Jurićem uz komentar “ljubav”. Uskoro su stigle stotine pozitivnih komentara i mnogo manje negativnih koje je Milena obrisala.

Milena Ivanović Popović ostala je bez supruga Olivera 16. januara 2018, kada je ubijen dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Severnoj Mitrovici. Sa Oliverom ima sina Bogdana.

Igor Jurić je osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, nazvane po njegovoj stradaloj ćerki. Tijanu, tada petnaestogodišnjakinju, u noći između 25. i 26. jula 2014. u Bajmoku oteo je, a onda i ubio Dragan Đurić, koji je zbog toga osuđen na 40 godina zatvora.

2 COMMENTS

  1. Godpdja se proslavila posle ubistva dr Olivera Ivanovica,Juric se proslavio posle ubistva njegove cereke.Postali su modne licnosti.naprosto narod ih je sazaljevao,postali su nacionale licnosti.Gospodja je dobila posao u vladi,Gospodin je ostavio veoma lepu i dobru zeenu.Gospodja postaje zvezda zute stampe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here