Printscreen: Youtube
Igor i Severina Kojić

Sve je više šuškanja o problemima u braku Severine i Igora Kojića, a sudeći po objavama na Instagramu, njih dvoje uopšte ne žive zajedno poslednjih nekoliko meseci.

Severina je bila u Dalmaciji na letovanju, a potom u samoizolaciji zbog koronavirusa, a Igor je sve vreme proveo u Srbiji.

Kojić je juče objavio nove fotke na Instagramu i prijateljima otkrio da je posetio rodni Mostar, a usledila je i fotka s mora na kojoj je pozirao sa svojom sestričnom Katjom.

-Sestra je poklon srcu – napisao je Kojić uz fotku iz Skradina.

View this post on Instagram

Sestra je poklon srcu ❤️ #katjamilas

A post shared by Igor Kojić (@igorkojic) on

Severina je pre tri dana bila u Zagrebu, gde je došla na suđenje s nekadašnjim partnerom Milanom Popovićem.

Već mesecima se šuška o lošim odnosima između Igora i Severine, kao i neslaganju pevačice sa svekrvom i svekrom. Oni su otpratili Severinu s društvenih mreža i obrisali neke fotografije na kojima je bila ona. Sve je eskaliralo kad je Igor objavio ilustraciju o braku sa Severinom te spomenuo “pokrovitelje njegovog braka”.

“Pokrovitelji su Olja i Dragan”, napisala je tada Severina pa dodala: “Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan.”

Severina i Igor nisu se dugo pojavili zajedno u javnosti. Ipak, ona je na neko vreme prekinula šuškanja da je braku došao kraj i čestitala mu 33. rođendan javno.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here