“Desetku” Gansa naljutilo to što ga je Osvaldo de Oliveira zamenio u 63. minutu. 

Na Marakani su pale neprijatne reči. Fluminense je na polovini brazilskog prvenstva u zoni za ispadanje, a frustracija zbog loših rezultata prelila se na meču sa Santosom na relaciju igrač-trener.

Autoritet De Oliveire (68), koji u Brazilu ima titulu s Korintijansom pre dve decenije i s njim lovor prvaka 2000. na prvom šampionatu sveta za klubove, potkopao je vezni igrač Ganso. Njemu je teško palo što ga je trener izveo iz igre. Idući ka klupi, ni pet-ni šest, dobacio mu je da je glup kao magarac i još štošta. Trener, koji je preuzeo Fluminense pre mesec dana, nazvao je Gansa vagabundom, a dao mu je i druga objašnjenja.

Između dve vatre stali su rezervni igrači, inače bi njihov verbalni sukob možda i prešao tu granicu. Nesporazum je, pričali su obojica posle meča, izglađen u svlačionici uz zagrljaj.

Na terenu je pao po gol u prvom poluvremenu. U drugom delu nije bilo pogodaka, ali jeste crvenih kartona. Jedan igrač Fluminensea je isključen u 72. minutu, a drugi u trećem minutu nadoknade vremena. Igraču Santosa na klupi pokazan je drugi žuti karton u 90+9.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here