Trener Moldea Erling Mou rekao je da je rezultat protiv Čukaričkog “okej” i da norveški klub ima dobre šanse pred revanš u Beogradu.

– Čukarički je dobar tim, ali smo i mi. Jaka smo ekipa i mislim da smo bili bolji u prvom poluvremenu, ali i u drugom je bilo ujednačenije. Nadam se da ćemo u revanšu igrati 90 minuta, kao sada u prvih 45 ovde u Moldeu. Nadam se da ćemo imati više prostora za igru – rekao je Mou novinarima posle utakmice u Norveškoj.
Molde i Čukarički igrali su nerešeno bez golova u prvoj utakmici drugog kola Lige Evropa.

– Nismo dali gol na svom terenu, ali je zaista važno to što nismo i primili. Ako tamo damo, oni će morati dva, tako da je ovaj rezultat okej, da idemo u Beograd i igramo u gostima – kazao je Mou.

Dodao je da mu se dopada mnogo igrača srpskog kluba.

– Čukarički ima nekoliko zaista dobrih igrača. Ima tu mnogo dobrih, mladih igrača, to je pre svega dobar, jak tim – naveo je trener Moldea.

Srpski novinari su ga pitali za situaciju iz drugog poluvremena kada igrači Moldea nisu vratili loptu gostima koji su je izbacili u aut da bi se ukazala pomoć fudbaleru Čukaričkog.

– Video sam to. Da budem iskren, nismo mogli da vratimo loptu 18 puta u drugom poluvremenu. Ako pričate o fer-pleju, kada pogledate drugo poluvreme, ne znam da li ste saglasni, ali odakle sam ja, igrači obično ne leže na terenu kao što su to radili igrači Čukaričkog – rekao je Mou.

Izvor:
Vestionline, B92

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here