FK Partizan saopštio je da će u skladu sa novonastalom situacijom izazvanoj pandemijom korona virusa, kao društveno odgovorna kompanija donirati sredstva Vladi Srbije.

– FK Partizan je kao društveno odgovorna kompanija donela odluku da deo primanja fudbalera prvog tima, menadžmenta i sportskog sektora kluba donira Vladi Republike Srbije. Ni u jednom trenutku se nije dovodilo u pitanje da li će FK Partizan sprovesti akciju pomoci ili donacije, već smo u dogovoru sa nadležnim organima pratili šta je neophodno i najpotrebnije kao pomoć bolnicama i institucija od medicinskog znacaja – rekao je generalni direktor FK Partizan Miloš Vazura u saopštenju dostavljenom medijima.

 

Vazura je istakao da su crno-beli tokom čitave godine sprovodili različite akcije pomoći gde su transparentno kroz PR akcije ili akcije pojedinaca pomagali kako novcano, tako i u garderobi, namernicama.

– Shodno situaciji u našoj zemlji izazvanoj pandemijom korona virusa, svi igrači prvog tima FK Partizan, menadžment, sportski sektor i odreći će se dela svojih mesecnih primanja za mart, gde ćemo kao klub ceo iznos donirati Vladi Republike Srbije. Zahvaljujem se i našim igracima koji su ne samo sada, vec kad god je to potrebno, prepoznali važnost situacije i nesebicno pružili materijali doprinos. Apelujem i na druge društveno odgovorne kompanije i javne sektore da i oni pomognu koliko mogu, novcano ili na drugi nacin koji je neophodan u ovom trenutku – naglasio je Vazura.

Kako je navedeno, donacija FK Partizan bice uplaćena sutra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here