Ilda Šaulić: Priželjkujem novu ljubav

0

Poznata kao osoba koja nerado priča o privatnom životu, Ilda do sada nije želela da komentariše raskid emotivne veze. Svoje srce otvorila je za magazin "Hello!":

 

"Svog dugogodišnjeg partnera upoznala sam slučajno, preko zajedničkih prijatelja. Bila sama mlada, imala sam svega dvadeset godina, dok je on bio znatno stariji. Budući da sam uvek cenila karakterne muškarce, moj bivši partner svojom jakom ličnošću odmah je privukao moju pažnju. Moglo bi se reći da je to bila ljubav na prvi pogled, koja je vremenom dobijala na intenzitetu. Iako su mnogi, kao i ja, verovali da će biti krunisana brakom, nažalost došlo je do razlaza. Mirno i bez prevelike pompe rešili smo da se raziđemo. Sada idem dalje. Najbitnije od svega je da sam sa bivšim partnerom ostala u dobrim odnosima i da ću u njemu kad god zatreba imati zaštitnika. Sa njim sam proživela najlepše godine i proputovala pola sveta", kaže Ilda i nastavlja:

 

"Ukoliko dugogodišnju vezu, u trenutku kada osetite potrebu za tim, ne krunišete brakom, obično doživi krah. Ne postoji nikakav konkretan događaj zbog koga smo raskinuli. Jednostavno, umorila sam se od čekanja, jer neke stvari se nisu desile u pravo vreme. Kada je naša veza bila na vrhuncu i kada sam ja najviše želela brak, porodicu, decu, moj partner nije bio spreman za to. Zatim sam uplovila u svet muzike i bila sam zaokupljena karijerom. Ubrzo posle toga moj dečko je poželeo sve što sam ja ranije želela, ali moj život u tom trenutku imao je drugi smisao", priča pevačica.

 

"Posle izvesnog vremena, kada sam dobro razmislila, ipak sam poželela da se udam za njega. Zakazali smo svadbu za januar, ali… Nije mi neugodno što smo je otkazali, mnogo je bolje sprečiti nego se posle kajati. Još se čudno osećam. Moj moto je: ‘Nikad ne reci nikad’. Ne želim da prejudiciram, ali definitivno između mog partnera i mene stvari više nisu kao što su nekad bile. Emocije su oslabile. Tajming je vrlo važan. Normalno je bilo da posle tolikih godina i ozbiljne veze sledeći korak bude brak. Ali jednostavno su se neke stvari izdešavale tako da ni moja želja da sa njim stupim u brak više nije bila toliko jaka."

"Mislim da smo oboje propustili neke trenutke koji su trebali da se dese. I konačno, ne bih želela da se vraćam na staro. Iskreno, volela bih da mi se nešto novo i lepo desi na ljubavnom planu. Svesna sam da je za novu ljubav potrebno vreme.

 

Malo sam konzervativna u ljubavi. Pre nego što sa momkom stupim u vezu, uvek se detaljno raspitam o njemu – ko je, šta je, odakle potiče, čime se bavi, kakva mu je familija, kakav je čovek i slično. Retko stvari prepuštam slučaju i ne volim da eksperimentišem. Postoji neko zbog koga mi srce s vremena na vreme zatreperi. Pojavili su se davno zaboravljeni ‘leptirići’. Ali, još je rano da o tome pričam. Čim ta veza dobije neku formu, rado ću vam se pohvaliti", rekla je Ilda.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here