Ilda Šaulić: Udaću se na brzinu

0

EMOTIVNA I ROMANTIČNA: Ilda Šaulić

 

 

Poslednjih nekoliko dana telefon Ilde Šaulić (30) ne prestaje da zvoni. Zovu je prijatelji, rođaci, poznanici, znani i neznani sa svih strana da joj čestitaju veridbu. Raspituju se kada će venčanje, ko je srećnik koji je osvojio njeno srce i poklonio joj skupoceni brilijantski prsten. A, ona se samo tajanstveno smeška.

– Nisam ni sanjala da će moj prsten postati toliko važan. Neko ga je video i odmah je krenula priča da sam se verila. Najsmešnije od svega je što sam taj prsten dobila pre dve godine, često je na mojoj ruci, ali je tek sada novinarima zapao za oko – kaže Ilda.

Da li to znači da ste vereni već dve godine?
– Ma kakvi, niti sam verena, niti se udajem! Mama i tata su se slatko smejali kada su čuli za moju, navodnu, veridbu. Nijednog trenutka me nisu pitali da li je to tačno, jer dobro znaju da zeta nema ni na vidiku. Bilo bi lepo da ga ima, ali nema ga i ne mogu da izmislim verenika.

Ko je tajanstveni muškarac koji vam je poklonio ovaj skupoceni prsten?
– To neću da vam kažem. Neka ostane moja mala tajna koja će da "golica" javnost. Imam lepu kolekciju prstenja. Neke sam dobijala na poklon, neke sam i sama kupovala. Samo jedan čovek je imao priliku da me zaprosi, ali on tu priliku nije iskoristio. Kako sada stvari stoje, ko zna koliko ću još dugo morati da čekam verenički prsten.

Nema posla za Šabana

Lepi ste, mladi, popularni mora da ispred vaših vrata tata Šaban rasteruje brojne udvarače?

– Ne bih imala ništa protiv redova udvarača, ali nema ih pred mojim vratima, pa za tatu nema posla. Da sam moderna devojka koja ume da kalkuliše, verovatno bi bilo drugačije.

 

Ali, pošto sam staromodna i romantična, a kroz život me vode isključivo emocije, za sada sam sama – kaže Ilda i, ističe, da neće skrivati dečka kada ga bude imala.

A, da li ga priželjkujete?
– Naravno, kao i svaka devojka. Verujem da ću se udati na brzinu, ekspresno ću stati pred matičara, samo da se pojavi onaj pravi.

 

Ne želim da se udam samo da bih rekla kako imam muža, niti zato što to tako treba. Ali, ako se pojavi onaj koji će mi zagrejati srce i dušu, neću gubiti vreme. Imala sam jednu dugu vezu i više ne želim da gubim vreme na duga zabavljanja.

Ko je tajanstveni gospodin kojeg ste nedavno opčinili u Beču?
– Jedan od onih koji je oduševljen mojim glasom, pojavom, stavovima. Na jednom nastupu, dobila sam od njega divne bukete cveća.

 

Ovim romantičnim gestom želeo je da iskaže svoje poštovanje i divljenje. Znam da bi ljudima bilo interesantno da sada dosolim kako mi je ponudio brak, kule i gradove, ali eto, nije.

Da li vam smeta što se više priča o vašem prstenu nego o novim pesmama?
– Ne, jer sam zahvaljujući tati od prvog koraka na estradi znala šta me čeka. Sve mi je to simpatično, a verujem da će se o mojim novim pesmama tek pričati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here