Ilić: Mnogo nam je teško

0

 

"Prvo poluvreme je bilo korektno. U drugom poluvremenu ni sam ne znam šta se desilo, odigrali smo jako loše, taktički nepravilno. Nismo uradili te stvari kao u prvom poluvremenu, oni su zasluženo pobedili i idu dalje, ja im čestitam. Šta da kažem, teška mi je situacija, svima nam je teško što ne idemo u drugi krug. Sigurno da je to, da kažem i ponižavajuće, u ovoj situaciji ne mogu ništa više da vam kažem. Kao sportista i kao igrač teško mogu da podnesem i poraz, a ne ovu situaciju sada", rekao je Ilić posle meča.

 

Srbija je takmičenje na EP završila na poslednjem mestu u grupi sa samo jednim bodom. Naša selekcija je u prvom kolu remizirala sa Islandom 27:27, dok su srpski rukometaši u drugom kolu poraženi od Danske 28:23.

 

"Nemam komentar nikakav. Mislili smo da možemo da se izvučemo, dobro smo počeli… Ponovile su nam se opet te neke greške iz prvih utakmica, oni su bili neverovatno motivisani i nošeni publikom, mi to nismo mogli da ispratimo danas. Ne znam šta da kažem, lično osećam da je ovo neuspeh, jer smo na papiru bolji od Austrije. Nismo pokazali dobru igru i idemo kući", zaključio je Šešum.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here