Tanjug

Predsednik Srbije rekao je na skupu “Srbija nade”, govoreći o situaciji na KiM, da će večeras biti održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost.

– I danas, kao da su čekali taj dan, da značajan broj muškaraca dođe u Beograd, napali su zgrade opština. Nismo imali veću krizu… Imaćemo sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost, da govorimo o onome što će biti na KiM, a plašim se… Jer znam sa kime imamo posla. I zbog toga, i zbog svega što nam se dogodilo, jedinstvo nam je potrebnije nego ikada. Kada smo ujedinjeni, tada nam niko ne može ništa. Mnogi moji prijatelji su govorili večeras… Ono što je najvažnije je da samo snažna i jedinstvena Srbija može da izađe na kraj sa brojnim problemima – rekao je Vučić okupljenima na skupu.

Kako je dodao, na današnji dan smo prikupili više od 50.000 cevi.

– Zamislite koliko smo života spasili i sačuvali. Uveli smo policajce u škole, skoro svuda, mnogo psihologa i pedagoga. Moraćemo još mnogo toga da preduzmemo da bi se deca i roditelji osećali sigurnije – naveo je on.

Podsetimo, policija Kosova upala je u zgrade četiri opštine na severu Kosova i bacala suzavce na okupljene Srbe. Desetak povređenih Srba prevezeno je u bolnice sa lakšim telesnim povredama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here