MN Press
Zvezdan Terzić

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, kaže da ovaj tim zaslužuje evropsko proleće u Evropi.

Terzić je u intervjuu za “Zvezda TV” pričao o apetitima kluba, kao i o trenutnom sastavu za koji ima utisak da je “najbolji u poslednjih 20 godina”.

– Vratili smo Zvezdu na mapu Evrope gde nam je i bilo mesto. Nadam se da ćemo zadržati kontinuitet. Sada je sve mnogo lakše jer smo dobrim rezultatima dobili veliki koeficijant na rang listi UEFA. Sada smo u povlšaćenom položaju sve do plej-ofa – rekao je Terzić i dodao:

– Zvezda je podigla lestvicu očekivanja, ne zadovoljavamo se samo sa time da smo šampioni Srbije, to se na neki način podrazumeva. Imamo već devet bodova više i ne mogu da tvrdim, ali mogu da obećam da ćemo biti šampioni i četvrtu sezonu zaredom.

Generelni direktor Zvezde potom je otkrio šta je rekao legendi kluba Draganu Džajiću.

– Međutim, rastu apetiti. Našem narodu više nije dovoljno što igramo grupnu fazu, već traži i proleće u Evropi. Imamo kvalitetan tim, skup sjajnih individualaca i ja, kao prvi čovek kluba, verujem da nam pripada proleće u Evropi – kaže Terzić.

– U Zvezdi sam sedam godina, ali ovakav tim, sa ovakvim pojedincima, dugo nismo imali. Rekao sam Džaji da imam utisak da Zvezda nije imala ovakav tim 20-25 godina. Ne želim da stavljam teret igračima, treneru, pa i sebi, ali verujem u ovu Crvenu zvezdu da može mnogo toga – dodao je on.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here