Željko Vidinović
Dino Merlin

Sarajevski muzički mag doživeo je još jedan veliki trijumf u svojoj bogatoj karijeri. Slavnu arenu u središtu Beča – Wiener Stadthalle, kulturni i kultni centar Austrije, rasprodao je do poslednjeg mesta.

Dino Merlin prvi je i jedini muzičar sa ovih prostora koji je ikad ovde nastupio i pritom ovu prestižnu arenu napunio svojim brojnim obožavateljima. To je doista impresivan uspeh, tim više jer je tako stao uz bok najvećim svetskim zvezdama koje su dosad tamo nastupale kao što su Rolling Stonesi, Elton John, Metallica, Prince, Queen, Bob Dylan, U2, Coldplay, Beyonce, Lady Gaga, Rihanna i još mnogi drugi…

Njegov show na aktualnoj turneji “Mi” nudi neponovljivo iskustvo i publici pruža fantastičnu energiju što je bilo jasno već od prvih taktova pjesme “Da šutiš” u osveženom aranžmanu nakon koje su se tokom dvoiposatnog koncerta nizali dobro poznati evergreeni i bezvremenski hitovi, a u nekoliko navrata tokom nastupa njegov performans nagrađen je gromoglasnim i neprekidnim ovacijama.

Čitava produkcija u rangu najviših svetskih standarda, praćena impozantnim svetlosnim i specijalnim efektima, uz izrazitu scensku energiju ovog harizmatičnog umetnika, upisala je bečki koncert Dina Merlina zlatnim slovima u istoriju kako ove slavne arene, tako i njegove karijere.

– Ovo sinoć je bilo nešto posebno i jedan od najznačajnijih koncerata u mom životu na koji sam jako ponosan. Podrška moje publike tjera me da dajem svoj maksimum, ali mi daje i snagu i elan koji mi je za to potreban i zahvalan sam na tome. – poručio je nakon koncerta slavni umetnik.

Nakon potpuno rasprodate turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji i Austriji, koncertni spektakl Dina Merlina nastaviće prenositi dobre vibracije i pozitivnu energiju širom Evrope.

Novu godinu dočekaće s najvatrenijim obožavateljima u prestižnom hotelu Rixos Premium u Dubrovniku, a dan kasnije nastupiće na open-air koncertu u Budvi ispred starih gradskih zidina. Na proleće i leto iduće godine namera mu je da priredi velike spektakle u Zagrebu, Splitu, Beogradu i Skoplju. Planovi su već daleko odmakli, a obožavatelji iz cele regije željno iščekuju objavu datuma.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here