pixabay.com
Ilustracija
Pad rakete u Poljsku je pokušaj da se izazove direktan vojni sukob NATO alijanse i Rusije, izjavio je prvi zamenik stalog predstavnika Rusije u Ujedinjenim nacijama Dmitrij Poljanski.

– Postoje pokušaji da se izazove direktan vojni sukob NATO-a i Rusije koji može da ima posledica za ceo svet – rekao je on.

Dodao je da će na sednici Saveta bezbednosti UN, tokom današnjeg dana, incident u Poljskoj biti glavna tema rasprave.

– Činjenice su važne i upravo one ukazuju da raketne udare na Poljsku teritoriju nije izvršila Rusija. Druga činjenica – momentalna histerija kijevskog režima i pozivi da se kazni Rusija, koje su odmah prihvatili Poljaci, odavno zatrovani rusofobijom – naglasio je Poljanski.

– Međutim, ignorisati činjenice i prepisati sve Rusiji je za njih uobičajena stvar. Oni ne primećuju ko granatira Zaporošku nuklearku. Interesantno je kako će se ovaj put izvući! – zaključio je Poljanski.

3 COMMENTS

  1. Za dve ovo sto se desava kriv je direktno Putin..napao najvecu evropsku vojsku naoruzanu od celog zapada sa 150.000 vojnika i nekim bojazljivim raketiranjem…zali boze izginulih vojnika mobilisanih nespremnih u zemlji koja mrzi ruse … prete zapadu za mesanje a zapad vodi ovaj sukob sto je jasno i svakoj domacici uz sporet a kamo li vojniku..milijarde u oruzju i hiljade placenika gurnuto na ruse a ovi prete..cudan rat , vrlo.

  2. Moj opanak.potrbi u ukraini nema rusa.pa procitaj taras buljba.pa nauci koje zivio u zaporozju i oko reke i sleve i desne strsne.gdesu bila kozacka skladista.s kim su rstovali itd .pa neces davat krivicu putinu.putin brani svoje nemoze neko poklanjat teritorije.nije to bila stanjinova prcija pa da deli i daje.toje isto ko kodnas tempo crto granice nema veze jedna smo zemlja.a sts sada

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here