Youtube/Pink
Indira Aradinović

Posao estradnih umetnika je oduvek bio rizičan, ali samom pojavom modernih tehnologija čini se da je sve doživelo veliku ekspanziju jer je svima bitno da na društvenim mrežama fasciniraju druge ljude.

Pevačica Indira Aradinović Indy doživela je pravi pakao na jednoj svadbi! Naime, ona je sa svojim kolegama došla po dogovoru sa domaćinima kako bi zabavljali goste, ali ono što nikako nije mogla da očekuje jeste pucnjava neviđenih razmera!

-Indi je sa bendom došla vidno raspoložena i domaćini su se baš trudili da je dočekaju kako dolikuje, naravno i sve ostale goste! Svadba je zaista bila prelepa i tokom celog dana smo svi uživali, i bukvalno su svi jedva čekali da ona počne da peva jer su je već ranije i najavili. Međutim, niko nije mogao ni da očekuje da će nekom pasti na pamet da puca u zatvorenom prostoru, pogotovo što je bila guzva oko same muzike i bilo je puno dece! – priča naš izvor sa lica mesta.

Kako priznaje ova pucnjava je dovela sve u neprijatnu situaciju, kako same mladence tako i njhove roditelje kojima je ovaj najradosniji dan mogao da se pretvori u najtužniji.

-Njih dvojica su samo prišla bendu i samoj Indi kada je poželela svima dobro veče i dobar provod! Onda su izvadili pištolje i krenuli sa pucnjavom, u tom momentu su se svi razbežali, muzičari su bili paralisani od straha dok je ona jedva uspela da pobegne daleko, iako u tom momentu očigledno niko nije razmišljao da je moglo doći do rikošeta, te bi cela svadba i svi svatovi bili zavijeni u crno. Bukvalno sve su nas sekunde delile od smrti pa i samu pevačicu koja je bila najbliža momcima koji su pucali!- završava naš izvor.

Pevačica se ovim povodom i oglasila kako bi svima skrenula pažnju da je ne pozivaju više na slavlja gde oko glave mašu pištoljima, pa makar i laznim.

– Može nekome da bude smešno ili ne, ali oružje nije predviđeno u zatvorenom prostoru, bilo lažno ili ne. Ja se ne osećam lepo tamo gde se puca, već gde se veseli na normalan način uz muziku i pevačicu! Za mene je nagrada bakšiš, a ne ćorci! – izjavila je vidno uznemirena pevačica!

View this post on Instagram

Bog šminke?. @laziclaza

A post shared by INDY_ARA (@indy_ara_indira) on

TRAŽE OD PEVAČA RAZNE STVARI DA BI FASCINIRALI GOSTE!

Pevači često za bakšiš moraju da trpe razne stvari pa tako imamo ljude koji od svojih idola traže da se dovoze kamionima na svadbu, skaču u bazen, izlaze iz kuhinje, ali i izvode razne druge akrobacije kako bi opravdali svoje honorare.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here