Youtube/Pink
Indira Aradinović

Pevačica Indira Indi Aradinović posle teškog početka 2020. godine i borbe za život, otvorila dušu i otkrila da je našla emotivnog partnera.

– Ova godina je bila veoma teška za mene, borila sam se za život i uspela sam. A, s druge strane posle dugo vremena sam našla ljubav i zaljubljena sam. Ovo nisam očekivala, ali sam presrećna sam i uvek glasam za ljubav. Uživam sa novim dečkom. Živim u sadašnjosti i za lepe trenutke – otkrila je pevačica.

“Bila sam ja zadovoljna svojom figurom “Kim Kardašijan” ali ipak se nisam zaustavila na tome. Operacija mi je zaista pomogla, iako sam prošla pravi pakao, ali Bog je hteo da izađem kao pobednik i da naučim veliku lekciju.”

Pevačica je poznata i po tome da nema dlake na jeziku, kao i da je jedna od retkih koja je iskrena, a to nosi veliku težinu.

“Meni nije problem da se oglasim kada treba, sve dok to ima neku dobru poruku i efekat na druge”, istakla je Indi u “DeToxic”.

Podsetimo, pevačica prošla je kroz pravu dramu, kada je operacija želuca pošla po zlu i zbog brojnih komplikacija u bolnici se borila za život.

Indi je na svu sreću uspela da se oporavi, pa se mnogi slažu da sada izgleda nikad bolje. Ona se pojavila na snimanju jedne emisije u uskom belim pantalonama koje su istakle njene vitke noge, majici koja je dodatno naglasila uzak struk i dubokom dekolteu u kome je jedva obuzdala bujne grudi.

“Sada imam 20 kilograma manje. Radim na zatezanju, oblikovanju, idem u teretanu redovno i uživam u svemu tome”, rekla je Indi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here