Inspiracija: Htela da otruje majku po scenariju iz serije “Breaking Bad”

0

Za seriju su dobili brojne nagrade, ali i poslužili kao inspiracija mnogim zločinačkim namerama: Junaci serije "Breaking bad"
 

Najnoviji pokušaj je trovanja koji se dogodilo u Velikoj Britaniji. Kako tvrdi grafički dizajner Kuntal Patel (37), gledajući seriju je dobila inspiraciju da otruje majku.
Kao razlog ovog nedela navela je to što se majka protivila njenoj ljubavnoj vezi i planovima da se uda.

Dizajnerka je pronašla osobu kod koje može da kupi otrov koji je planirala da ubaci u mamino omiljeno piće. Kuntal Patel je kasnije dodala da zapravo nikada ne bi zaista otrovala majku, već da se samo "previše uživela" u ulogu lika iz serije.

– Zamišljala sam sebe u ulozi meksičkog narko-bosa. Planirala sam zločin kao da sam glavni lik iz serije "Breaking Bad". Sve je na kraju ispalo kao totalni haos. – izjavila je Patel na sudu, kako prenosi "Telegraph".

Već je bilo sličnih scenarija, a najpoznatiji su slučajevi profesora Stefana Dorana iz Bostona kao i slučaj Džejsona Harta iz Vašingtona.

 

Doran je, nakon što je oboleo od raka, počeo da preprodaje metamfetamin, a Hart je optužen za ubistvo svoje devojke Žoli, čijeg tela je pokušao da se reši na isti način kao i Volter i Džesi u seriji, pomoću kiseline.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here