Instagram/jelenadjokovicndf
Novak i Jelena Đoković

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, suočila se sa cenzurom na društvenoj mreži Instagram.

Jeleni je obrisan post u kome je objavila video-materijal izvesnog američkog lekara koji je uzrok širenja koronavirusa pripisao ekspanziji 5G mreže.

“Toliko videa kruži danima, različite teorije o uzrocima korone, metodima lečenja, prevencije… evo ga jedan koji sam dobila pre neki dan. Ko ima vremena nek pogleda. Baš me zanima šta mislite. Pišite”, poručila je supruga Novaka Đokovića uz priloženi video-materijal.

Instagram je preko posta stavio upozorenje “Fake news”, odnosno “Lažna vest”.

4 COMMENTS

  1. зарад љубави и одговорности према деци

    мислим да сте пожурили са 5Г
    Сачекајте да се стручна и одговорна
    струка и научници изјасне
    ваш одани звечанац.

  2. Neosporno je da je 5G mreza budućnost,zaista impresivna tehnologija u svakom pogledu ,dobrom ,ali ne dovoljno prezentovana u pogledu losih strana.Mnoga velika imena nauke zaista salju poruke i upozoravaju na negativne strane po pitanju zdravlja ljudske populacije,i zivotne okoline.Zapitajmo se cenu tolika zurba?Mnoge zakulisne radnje.cenzura onih koji drugačije misle.Niko me nije pitao hocu li ja to uopšte u mojoj zemlji,u mom gradu,u mojoj kuci.NECU!!!Sve dok me ne razuvere da je bezopasna,prezentuju javnosti sve detalje,da li je pod kontrolom zbog zloupotrebe kontrole mase,potencijalno opasna kao oruzje,.Svako ima pravo na svoje mišljenje.

  3. Istina je da su mnoge nove stvari sa kojima se čovek u prošlosti suočavao bile negativno prihvaćene. To je uglavnom bilo zbog nedostatka informacija, odnosno ne neobrazovanja. Fali nam i o ovome više informacija, odnosno istraživanja eventualnih negativnih posledica. Ne treba ništa a priori odbacivati ili prihvatati.

  4. Ako se već brine o zaštiti prirode, predlažem joj da se aktivno uključi u borbu protiv izgradnje MHE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here