Foto: Epa/Matteo Bazzi
Kristijan Eriksen

Jedna od najpotresnijih fudbalskih priča u istoriji ove igre nije dobila najsrećniji, ali je dobila kraj koji odgovara i jednoj i drugoj strani. Inter iz Milana i Kristijan Eriksen će sporazumno raskinuti ugovor, prenose italijanski mediji.

Danski fudbaler je letos, tokom Evropskog prvenstva, doživeo srčani udar na terenu i skoro svi prisutni gledaoci, fudbaleri, ali i oni kraj malih ekrana su se uplašili za njegov život. Brzom reakcijom saigrača, ali i doktorske ekipe, on je reanimiran, ubrzo i operisan, te je mogao da nastavi s normalnim životom.

Ipak, njemu je ugrađen uređaj za regulisanje rada srca, koji nije dozvoljen u italijanskoj Seriji A, te je bilo pitanje vremena kada će on napustiti Inter i otići u penziju, ili čak i u neki drugi klub. Ovih dana će se ispuniti bar jedan deo te “sudbine”, pošto Gazeta prenosi da su fudbaler i Inter na korak od sporazumnog raskida.

Posle ove odluke se ostavlja pitanje, da li će Eriksen otići u penziju ili će pak odlučiti da potpiše za neki klub i time pokušati da revitalizuje svoju karijeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here