EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Trener Intera Simone Inzagi kritikovao je svoju ekipu posle remija sa Fiorentinom (1:1) u utakmici 30. kola prvenstva Italije.

Aktuelni prvak je u poslednje četiri utakmice zabeležio tri remija i pobedu i u završnicu sezone ulazi sa treće pozicije.

– U prvom poluvremenu nismo uradili dobar posao, ekipa poput naše je morala da bude bolja. Nakon pauze smo počeli da igramo bolje i stvaramo više šansi. Mogli smo da postignemo još golova. Sada nismo u najboljoj situaciji, sedam osvojenih bodova u poslednjih sedam utakmica, očigledno, psihički nas je pritiskalo – rekao je Inzagi posle duela u Milanu i nastavio:

– Nisam srećan jer smo i sami naterali ljude da očekuju više od nas. Imali smo nekoliko savršenih meseci, onda je došla kriza, ali momci bi trebalo na miru da rade.

Inter je osvojio 60 bodova i ima tri boda manje od lidera Milana i Napolija.

– Stvaramo mnogo šansi, samo ih ne možemo pretvoriti u pogodak. Prelako je okriviti izostanak određenih igrača. Činjenica je da smo u drugom poluvremenu igrali bolje od protivnika, tako da nije stvar u tome – naglasio je Simeone.

Ekipa iz Milana u sledećem kolu gostuje Juventusu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here