ATA Images
Tanja Savic

Pevačica Tanja Savić je ispričala da joj je suprug Dušan Jovančević uzeo svu ušteđevinu i da je posećivao javnu kuću i tražio usluge.

– Ja sam onda kukala da mi vrati novac, jer je korona i ja nemam od čega da živim. Bila sam kod mame i tate, kao što sam i sad. On je meni na sve to rekao: “Ni za lek, da ti treba za lek, nikad, ni za lek nećeš da dobiješ tvoj novac nazad” – rekla je Tanja.

Osim toga, Savićeva je istakla da ju je Dušan varao i to da je seksualne usluge koristio u javnim kućama.

– On je meni padao na kolena, on je plakao, suze lio, majke mi. Otišao je u javnu kuću, da traži uslugu, i celu noć je devojci pričao o men – ispričala je pevačica u emisiji “Magazin In”.

Ona je priznala da je njen suprug Dušan Jovančević uspeo da je odvoji od porodice i posvađa sa svima.

– Uspeo je, ja sa svojom rođenom sestrom nisam razgovarala godinu dana. Rekao mi je da mi rođena sestra pravi loš uticaj na mene, a moja sestra je anđeo, roditelji žele samo moje pare, to je govorio, a u stvari je govorio o sebi – rekla je Tanja.

Tanja se u emisiji prisetila i kako je otpočela njena ljubav sa Dušanom, koji je tada za nju bio najbolji muškarac na svetu.

– To je bilo prelepo, ja sam mislila da je mene sam Bog pogledao. Ljubav na prvi pogled, ludilo, odmah se osetila hemija, odmah smo pravili decu bukvalno. Sve je bilo idealno, ja nikad nisam doživela takvu ljubav, imala sam 23 godine, mlada i naivna. Mi kad smo se upoznali, to je bilo toliko lepo, ja to ne mogu da opišem, ali shvatila sam da je sve bila iluzija. Ja sam stalno tražila taj naš prvi period veze, ali od toga nema ništa – izjavila je pevačica u emisiji “Magazin In”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here