Fejsbuk printscreen
Zoran Uskoković

Nakon ubistva Zorana Uskokovića (22)  ostavljeno je dosta komentara u kojima su oni koji su poznavali porodicu ubijenog Zorana Uskokovića i njega navodili da nema nijedan razlog zbog koga bi ga neko ubio.

– Ovo je dete takoreći životarilo i vozilo auto s plastičnim felnama, toliko je bio “kriminalac”. Svako ko živi na Miljakovcu zna da je svake nedelje s bakom dolazio u crkvu kao dečak i nastavio kad je porastao, pomagao svešetniku. Bio je pobožan, miran, zaposlen i išao na studije.

– Veze nije imao s kriminalom, osim prezimena i očevog pedigrea. Ne znam koji to kriminalci studiraju, uz to još i rade i voze polovan auto od 1.000 evra, žive više nego skromno. Gre’ota božja da dete plaća ceh pokojnog oca i tračeva o ocu.

– Što je najgore, zaista je bio dete za primer. Nije krenuo očevim stopama, dete radilo i studiralo. Ni po čemu se nije izdvajao od običnog sveta, skroman, kuturan. Nije bio navijač… – navedeno je komentarima.

Počeo da se tetovira

Međutim, ima i drugih komentara…

Naime, drugovi ubijenog Uskokovića, prenose beogradski mediji, rekli su da je on bio sportista i da su ga svi voleli zbog njegove hrabrosti i srčanosti, ali da su se zabrinuli kada su počeli da ga viđaju da vozi besne automobile i da se tetovira.

Redovno je trenirao i nije pravio probleme u kraju, ali je ponekad voleo da popije. Bilo nam je čudno kada je odjednom počeo da vozi besne automobile i da se tetovira, ali je bio dobar momak. Živeo je sa majkom preko puta prodavnice ispred koje je ubijen. Uvek smo mogli da računamo na njega kada smo bili u nekom problemu, jer nas je uvek branio – rekao je Skoletov drug.

Dve godine imao kada mu je otac ubijen

Inače, porodica Uskoković je ranije živela na Ceraku, a prema pričama bivših komšija, Zoran je imao samo dve godine kada mu je otac Skole ubijen, u aprilu 2000. godine.

– Često su šetali malog Zorana po kraju. Zoran ima majku i stariju sestru. Skole je važio za žestokog momka. Nekoliko dana pre njegovog ubistva na ulazna vrata zgrade bila je postavljena bomba. U strahovitoj eksploziji svi prozori na zgradi su tada popucali, ali ne i na Skoletovom stanu, jer je imao neka specijalna stakla, možda i blindirana. Srećom, tada niko nije povređen. Skole je ubrzo i ubijen, a njegova porodica se odselila – pričaju bivše komšije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here