Aleksandra Radović, pop diva jedinstvenog glasa, danas – 14. februara poklanja publici nove pesme objedinjene na petom studijskom albumu „Predvorje života“(PGP RTS)!

Čak šest ekranizacija novih pesama objavljeno je danas, 14. februara u podne, na zvaničnom YouTube kanalu Aleksandre Radović.

Poznata umetnica ne odustaje od svog prepoznatljivog stila, zato i njene nove pesme karakterišu emotivni tekstovi i kvalitetan pop zvuk.

Uz vrhunski tim saradnika, kroz devet brižljivo odabranih kompozicija, Aleksandra Radović i ovim muzičkim materijalom auditorijumu nudi iskrene priče o ljubavi, patnji, trenucima sreće i bola, preispitivanju…

– Novi album je, kao i svi prethodni posvećen ljubavi. Verujem da svi mi često preispitujemo i pokušavamo da shvatimo suštinu ljubavi i uopšte odnosa u ljubavi i zato moje nove pesme prenose ta razmišljanja. Šta smatramo dobrim i pravim, šta su možda loši ili pogrešni odnosi/ izbori, gde smo možda pogrešili, šta smo ispravno uradili, šta li je sve ono za čim žalimo a šta nas usrećuje ili treba da bude uteha… To su, zapravo, neka glasna preispitivanja u kojima svako od nas može da pronađe delić sebe i svoje ljubavne priče. – kaže Aleksandra.

Uz tri pesme, ranije objavljene kao singlovi („Ljubavi moja“, „Ne volim te“ i „Gde ćeš ovu noć“) na novom albumu je još šest numera: „Ne, hvala“, „Pazl“, „Živim bol“, „Poljubi me“ i naslovna pesma „Predvorje života“…

– Ovaj album nastajao je u najrasterećenijem periodu mog života. To je bilo vreme kada sam najviše spoznala i prihvatila sebe, ali i rasterećenije prišla samim pesmama. Oslonila sam se na lepotu jednostavnosti melodija, aranžmana, na čistu emociju koja je uvek bila zaštitni znak mojih pesama. – kaže poznata muzičarka.

I ovoga puta, ostvarila je saradnju sa stalnom, dokazanom ekipom saradnika:

– Album je producirao Mahir Sarihodžić, sa kojim sam sarađivala i na prethodnom albumu „Carstvo“. Ispostavilo se da odlično sarađujemo, upotpunjujemo se u umetničkom smislu i zato smo nastavili. Aleksandra Milutinović, jedan je od većinskih autora i nas dve sarađujemo od pesme „Kao so u moru“. Uverila sam se da publika voli spoj nas dve- njene stihove u mojoj interpretaciji. Potom, kao autori na ovom albumu zastupljeni smo Goran Kovačić i ja. Pridružio nam se i mladi saradnik, Bojan Jovović, koji je komponovao pesmu „Živim bol“ – kaže Aleksandra.

Za svaku od pesama sa novog albuma snimljen je i video spot u saradnji sa produkcijom „NN media“.

Svi spotovi su objavljeni danas, 14. februara u podne, na zvaničnom YouTube kanalu Aleksandre Radović.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime