Screenshot

Italijanski atletičar Alberto Nonino doživeo je jedan od najbizarnijih pehova u istoriji sporta, pošto mu je usred trke ispao polni organ.

Ništa nije slutilo da će jedna trka na 400 metara u desetoboju na Svetskom prvenstvu za juniore postati antologijska, ali se onda dogodilo nešto neočekivano.

Noninu se tokom trke pocepao šorc, pa je umesto da se bori za prvo mesto odustao, jer je morao da uspori. Naime, u strahu da mu se polni organ ne vidi na televizijama širom sveta trku je završio na pretposlednjem mestu, a sve vreme je međunožje morao da pokriva rukom.

Detaljnije je svet sa tim upoznao novinar David Sančes de Kastro.

– Možda nisam to lepo objasnio. Njegov penis je pobegao na stranu šorca i morao je da ga drži što ga je onemogućilo da trči normalno jer mu je ona stvar mlatarala levo-desno – rekao je De Kastro.

Posle svega oglasio se i sam Nonino koji je na Instagramu obajvio story sa porukom za sve navijače.

“Samo želim da popričam sa vama malo o gužvi koja je nastala na blogovima i društvenim mrežama uopšte. Svestan sam da je to očigledno bio nesrećan slučaj i želeo bih da vam kažem da sam svestan reakcije i da ne morate da mi šaljete linkove ka blogovima”, poručio je Nonino.

Italijan je dodao da mu je u tim trenucima bilo užasno, ali da je uspeo da preboli i sada pokušava svemu da se nasmeje.

“Sada pokušavam da se nasmejem tome, ali odmah posle toga sam se osećao užasno i zahvalan sam svojim prijateljima i porodici što su mi pomogli da prebolim ono što se dogodilo nekoliko sati ranije”.

1 COMMENT

  1. Moglo bi se razmisliti nakon ove ne/srece o novoj disciplini takmicenja. Hocemo li poslati peticiju?

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here