Youtube/Airan
Kika Đukić

Influenserka i jutjuberka Kristina Kika Đukić, koja je krajem prošle nedelje izvršila samoubistvo, navodno je digla ruku na sebe nakon iznenadnog raskida s dečkom!

Kako Srpski telegraf saznaje, Kika je navodno i pre raskida psihički bila vrlo loše, ali se nikome nije žalila i iako su je prijatelji stalno pitali šta joj se dešava, ona se povlačila u sebe.

Prema informacijama koje ima gorepomenuti list, Đukićeva je navodno i ranije pokušavala sebi da oduzme život zbog dečka s kojim je nedavno raskinula.

– Pre ovoga što se desilo prošle nedelje Kristina je prvo pokušala da skoči s mosta i time sebi presudi, ali su je prijatelji na vreme sprečili. Odmah posle nemilog događaja Kristina je smeštena u privatnu psihijatrijsku ustanovu, gde se nakratko lečila. Nakon toga bliski prijatelji su stalno bili na vezi s njom jer su se plašili da ne ponovi nešto slično iako im je obećavala da je dobro i da više nikada neće dići ruku na sebe – kaže za gorepomenuti list izvor iz istrage i dodaje:

– Posle raskida s dečkom Kristina se povukla u sebe. Taj raskid ju je dotukao. Prijatelji su pokušavali da je podignu i sve bi to bilo kratkog daha jer se ona zatvarala u sebe. Poslednjih nekoliko nedelja se dosta promenila, kao da nije bila ona. Verovatno je dugo smišljala kako opet to da uradi i čekala je pogodan trenutak i, nažalost, uspela je sebi da oduzme život.

Jutjuber Baka Prase je posle Kristininog samoubistva bio glavna meta napada, pa su influensera mnogi krivili za to što se ubila jer ju je pre nekoliko godina vređao u pesmi i spotu koji je snimio. On je u svom klipu objavio detalje o tome zbog čega nije hteo da otkriva pravi razlog Kristininog samoubistva iako je dobro upućen u svaki detalj.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here