ATAImages
Severina

Dva maskirana razbojnika upali su pre dva dana u stan pevačice Severine Kojić, koji se nalazi u hrvatskoj prestonici, a sad su isplivali novi detalji slučaja o kom bruji ceo region.

Lopovi su tada pokupili sve vredne stvari koje je pevačica imala u stanu. U stan su ušli nepoznati ljudi i vezali kućnu pomoćnicu, te ubrzo pobegli u nepoznatom pravcu, dok su provalnici danima pratili pevačicu i čekali da napusti svoj dom.

Sumnja se da je Severinin stan bio tipovan, a lopovi su u penthaus upali kad je Kojićka izašla zajedno sa svojim menadžerom Tomicom Petrovićem i otišla na sastanak.

Kako navodi Jutarnji.hr, spremačica koja je bila u u stanu kada se desila pljačka navela je da su “razbojnici imali albanski naglasak”.

– Severina, što ste se vratili? – začuđeno je pitala 66-godišnja spremačica kad je čula otvaranje ulaznih vrata penthausa u ponedeljak oko 13.45 sati. Usisavala je hodnik, svirala je muzika sa CD-a, što je prigušilo zvuk otvaranja ulaznih vrata. Ali, umesto vlasnice Severine Kojić koja je nešto ranije izašla iz stana s menadžerom Tomicom Petrovićem, pred spremačicom u hodniku su se ukazala dvojica nepoznatih muškaraca. Nesrećnu ženu oborili su na pod i vezali je jaknom koja im se našla pri ruci.

Rekli su joj da se ne miče, a oni su temeljno ispreturali celi stan da bi tek u toaletnom stolu pronašli ono što su tražili – tri kutije sa zlatnim nakitom i dijamantima. Zadržali su se svega nekoliko minuta, pišu hrvatski mediji.Pevačica je svoj stan, penthaus od 300 kvadrata u elitnom zagrebačkom kvartu, brižljivo čuvala od očiju javnosti.

Podsetimo, Severina je kupila ovu nekretninu početkom 2000-ih, ali njeni fanovi su unutrašnjost luksuznog stana mogli da vide tek u retkim prilikama.

Inače, Severinin stan se u centru javnosti našao 2019. godine kad je pevačica navodno prijavila da je neko špijunira, a susede je uznemirila priča o kameri koja je osvanula na kući preko puta Severinine zgrade.

Lopovi su sada sprejom isprskali video-nadzor na zgradi prekoputa Severinine, dok je kamera na pevačicinoj zgradi bila pod čudnim uglom. Ceo kvart je pokriven kamerama, pa se policija uzda u snimke kao pomoć u rasvetljavanju ovog slučaja.

– Ovo danas… Razumite da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi – bilo je sve što je rekla pevačica u ponedeljak nakon što je opljačkana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here