EPA/LUKAS BARTH-TUTTAS

Holandski fudbaler Radživ van La Para  stigao je prošle jeseni u Crvenu zvezdu kao veliko pojačanje za Ligu šampiona.

Međutim na njegovu i nažalost navijača crveno-belih vrlo brzo se ispostavilo da je jedan od najvećih promašaja u Zvezdinoj istoriji.

La Para nije pokazao da vredi 1,2 miliona evra koliko je plaćen, na utakmicama i treninzima je delovao nezainteresovano, bio je i nedisciplinovan, pa je Dejan Stanković već na zimu odlučio da ga “precrta” i  pruži priliku mladom i perspektivnom Gavriću.

Odužio se  rastanak sa Holanđaninom, Zvezda ga se jedva rešila u aprilu, a njemu je trebalo više od šest meseci da nađe novi klub.

Na kraju je uhlebljenje u našao u španskom drugoligašu Logronjesu, a holandskim medijima se poverio koliko mu je teško bilo da pronađe klub nakon boravka u redovima crveno-belih.

La Para  je rekao da je zadnjih meseci  radio odvojeno od ostatka ekipe, kao i da još čeka deo novca koji mu crveno-beli duguju, a da su ga isto tako uvredile ponude koje je u međuvremenu dobio od holandskih klubova

Onda je poentirao sledećim rečima

– Posle toga sam kod kuće sedeo na kauču i prisećao se kroz šta sam prošao. Sećam se kad sam igrao na punom Vembliju i u Premijer ligi. Pomislio sam, kako sam dođavola završio u ovoj situaciji? – zaključio je Holanđanin.

Polubrat sjajnog Žoržinja Vajnalduma je igrao za Vulverhempton, Brajton, Hadersfild i Midlsbro, a u Logronjesu je odigrao prvu utakmicu nakon skoro godinu dana pauze.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here