Instagram
Milica Dabović

Bivša košarkašica Milica Dabović ispričala je potresne detalje svoje životne priče, te i o njenim greškama u izboru ljubavnih partnera.

– Uvek sam za sebe govorila da imam energiju da privlačim ludake, na kraju moje karijere sam pogrešila, sto bi rekli zeznula se, sama sam pala, sama se ubila. Ušla sam u vezu jako zaljubljena, ali izgleda da sam pogrešila. Upoznala sam ga tako što me je odbranio na nekom komentaru, ja sam u tome našla sigurnost. – rekla je Milica u emisiji Premijeri – Vikend specijal, a nakon toga nastavila:

– On je mene maltretirao, počele su batine, pretio mi je kako će mi pobiti sve, celu porodicu. Morala sam da odem u policiju, nisam više mogla da trpim to, skupila sam snage i rekla sve.

Ipak, to nije bio kraj, Milica je nakon te veze napravila još jedan pogrešan korak. Zaljubila se opet u pogrešnu osobu.

– Ne mogu sebi da oprostim što sam sebi dozvolila da takva osoba bude Stefanov otac. Taj čovek je meni u početku pružio sve, ali kasnije sam saznala da je on psihički bolesnik, što je i pokazao – rekla je Milica i nadovezala se na to da je u kontaktu sa njegovom bivšom ženom.

– Ona je prošla mnogo gore od mene. Ne znam kako će Stefan podneti sve ovo kad odraste, zato i pišem knjigu, možda tada shvati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here