TANJUG / TARA RADOVANOVIC / bb
Lideri opozicije ispred RTS-a

Pristalice SzS i predstavnici udruženja “1 od 5 miliona” razišli su se večeras nešto posle 21,30 časova ispred zgrade RTS, gde je za 200 bilo najavljeno gostovanje predsednika Aleksandra Vučića.

On je u Upitniku inače rekao da je ušao na ulaz iz Aberdareve ulice, a Boško Obradović je u izjavi novinarima tvrdio, pre nego što je i on otišao, da predsednik nije ušao ni na jedan od tri glavna ulaza u zgradu javnog servisa, da je “politička kukavica” i da nije smeo da se suoči sa njima.

Dok se obraćao novinarima ispred glavnog ulaza u RTS Obradović je držao mobilni telefon na kome je pratio uživo prenos emisije Upitnik i glasno zapitao da li je Vučić u studiju RTS na Košutnjaku ili je ta emisija snimljena ranije.

Kaže da “Vučićevo vreme prolazi” i da će “završiti u zatvoru”.

Jedna od tri studentkinje koje su čekale predsednika Vučića ispred ulaza u RTS Valentina Reković rekla je da su predsedniku hteli da upute pitanja koja predstavnici udruženja “1 od 5 miliona” postavljaju već jedanaest meseci, a tiču se trgovine oružja, smene ministra Malog, Bratislava Gašića, Gorana Vesića…

Takođe, nameravali su da ga pitaju, kaže, ko je ubio Olivera Ivanovića.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here