Unsplash

Spontani seks je začin svakoj vezi: razbija dosadnu rutinu, partneri su srećni što mogu da se iznenade u spavaćoj sobi (ili bilo gde drugo), te čini vođenje ljubavi uzbudljivijim. Ako ste zapeli u kreativnosti ili motivaciji, zaboravite na inhibicije koje imate, nedostatak vremena ili umor i prepustite se njegovim čarima.

Shvatite spontani seks kao avanturu. On je začin koji mora da se dozira. Ako ga praktikujete prečesto, oduzećete mu privlačnost i “navući se”, što će stvoriti povećani negativni učinak pri “običnom” seksu. Ako svaki dan jedete kavijar i pijete šampanjac, prvo ćete svu drugu hranu izbaciti s jelovnika, a nakon nekog vremena kavijar će vam se zgaditi.

Probajte seks na nekom mračnom javnom mestu. Svakako, to je zakonski prekršaj, ali ako vas niko ne ulovi, onda se u stvari to nije ni dogodilo. Na putu prema vikendici skrenite s glavnog puta i “razgledajte” prirodu. Ili, recite partneru da vam je potrebna njegova pomoć dok širite veš na terasi…

Uvek imajte kondome pri ruci. Kondomi su prvo pravilo zaštite za vreme seksualnog odnosa. Pazite na svoje zdravlje, pa čak i ako ste žena – budite uvek spremni i u torbici nosite paketić prezervativa.

Spontani seks ne mora da podrazumeva seksualni čin. Probajte da se mazite i ljubite u ostavi ili na balkonu za vreme zabave kod prijatelja; partneru šapnite na uvo nešto prljavo i dajte mu do znanja šta biste najradije radili u tom trenutku.

Pružite partneru/partnerki senzualnu masažu. U haotično doba poslovnog života zaboravili smo na slatke trenutke s početka zaljubljenosti. Prizovite ih u mislima i prionite na posao! Naravno, nemojte tražiti povratnu masažu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here